Autó, motor, drón, hajó biztosítások

A járműveink függetlenséget és szabadságot biztosítanak a számunkra. A gépjármű biztosítások védelmet nyújtva elkísérnek bennünket utunk során.

KGFB: kötelező, ezért se mindegy, hogy mennyi. Folyamatosan emelkednek a díjak, többszörös különbség is lehet a legolcsóbb és legdrágább között, nézze meg évente, hogy mi lehet Önnek a legolcsóbb!

CASCO: néha egy-egy figyelmetlenség is milliókba kerülhet, de lehet akár lopás, természeti kár, egy felpattanó kő, vagy akár csak egy fácán. Ha a baj megtörténik, akkor nem mindegy, hogy a milliókat nekünk kell fizetni, vagy a biztosítónk rendezi.

GAP = új érték biztosítás: álom autónk értéke pár év alatt a felére csökken, ha akkor lopják el, ha akkor éri totálkár, a casco kifizetést a gap pótolja ki, hogy újra megvehesse álom autóját.

Drón: kötelező felelősségbiztosítás a pilóta nélküli légijárművek (drónok) üzembentartói számára akár jogvédelmi biztosítással.

Hajó: aki egyszer a hajózás szerelmese lett, nehezen tud elszakadni tőle. Viszont egy nem várt esemény, egy baleset okozta hajósérülés több hetes kiesést is okozhat, nem beszélve az anyagi károk okozta bosszúságról vagy egy hajóstársa sérüléséből eredő tragédiáról.


© COPYRIGHT 2022 SEMPELIOR ALL RIGHTS RESERVED