Rólunk mondták

Én mindig is azok táborába tartoztam, aki nagyon is meg és át akarja élni a nyugdíjas éveit. A jövőben önmagamról való gondoskodás nem volt kérdés számomra, és tisztában voltam azzal, hogy ezért én tehetek a legtöbbet.
Tudtam a megtakarításhoz nincs olyan, hogy korán kezdem, de az lehet nagyon is, hogy már későn.
Az elhatározás meg volt bennem, hogy a számomra legmegfelelőbb megoldást megkeressem. A képességeim már kevésbé.
Mikor találkoztam a Sempelior tanácsadójával, rögtön tudtam, hogy ő a kulcs a megtalálásához.
Így is lett.

Viktória, 36 éves, Budapest

A Sempelior, Manga Ákos számomra az, aki megbízható, elérhető, és hiteles szakmailag és emberileg egyaránt. Mindig minden élethelyzetre van egy javaslata, jó megoldása.

L. Orsolya, 37 éves, szegedi, de Budapesten él

„A pénzügyi tanácsadó nyújtotta szolgáltatással maximálisan elégedett vagyok. Kathiné Juhász Ildikó tanácsadó alaposan mérlegelte az anyagi helyzetemet, a meglévő biztosításaimat, s ezek után nyújtott korrekt pénzügyi tanácsokat. Meghallgatta a kérdéseimet, s azokra mindenre kiterjedő választ adott. Az esetleges kétségeimet nem erőszakosan, hanem megalapozott érvekkel igyekezett eloszlatni. Világosan és érthetően elmagyarázta az egyes biztosítások előnyeit és hátrányait, A tanácsadás során megbeszélt határidőket tartotta, a találkozások alkalmával rugalmasan alkalmazkodott az időbeosztásomhoz.  Nem sajnálta az időt arra, ha egy-egy biztosítás, megtakarítás során felmerülő kérdéseim megválaszolása több időt igényelt.  A kapcsolattartásunk azóta is folyamatos. Nyomon követi a megkötött szerződéseket, figyelmeztet egy-egy teendő elvégzésére.”

LENKE – 54 éves – Hajdúböszörmény

„Rendkívül alapos az igényfelmérés ami után maximálisan az adott igényekhez igazított ajánlattal készültek. Ami számomra nagyon fontos, hogy ez nem csak a szerződés írásig tartott hanem azóta is folyamatosan ezt a hozzáállást tapasztalom és naprakész ajánlatokat kapok az adott évfordulók alkalmával. Ha három szóban kellene jellemeznem a hozzáállásukat akkor azt mondanám, hogy „Korrekt, precíz, emberséges.”

BÁLINT – 30 éves – Hajdúböszörmény

„A személyes tapasztalatom az, hogy a saját biztosítási, pénzügyi megoldásaim áttekintése után 1-2 napon belül kaptam arra ajánlatot, hogy hogyan lehet azokat a lehető legjobban optimalizálni, frissíteni. Minden biztosítási igényemre azonnal kapok ajánlatokat és a meglévőket is figyelemmel kíséri a biztosítás közvetítő, szükség esetén megújítja azokat. Minden papír alapú munkát előkészít, kitölt. Csak aláírni szükséges, minden mást elintéz vele. A tapasztalatom nagyon pozitív, jó helyen vannak a pénzügyi megoldásaim.”

KITTI – 34 éves – Hajdúböszörmény

„Személyes tapasztalatom:  A biztosítások és megtakarítások „félelmetes” útvesztőjében megtalálni a megfelelőt – azt gondolom, egy hozzá nem értő számára majdnem lehetetlen küldetés.
Az, hogy a személyes konzultációkon csak olyan opciók közül kellett választanom, amelyek előzőleg már a jelenlegi anyagi helyzetemet és a jelenlegi életkörülményeket figyelembe véve, maximális alapossággal és gondossággal lettek kalkulálva, nagy könnyebbséget jelentett számomra.
A folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően minden apró-látszólag lényegtelen, de hosszú távon igenis fontos- részletet meg tudtunk beszélni, ezáltal amikor választanom kellett, akkor sem éreztem a bizonytalanságot, azt, hogy esetleg rosszul döntök, mert nem volt elengedve a kezem egy pillanatra sem. 
Az, hogy azóta is bizalommal fordulhatok segítségért kárrendezés esetén is, szintén a „biztonságban vagyok” érzését erősíti bennem, amiért nagyon hálás vagyok.”

BÖBE – 43 éves – Hajdúböszörmény

„Mi 2019-ben kerültünk kapcsolatba a pénzügyi tanácsadó céggel, Kathiné Juhász Ildikón keresztül. Megfelelő tájékoztatást kaptunk a lehetőségekről. Bármilyen kérdéssel fordulhatunk az üzletkötőnkhöz, készségesen válaszol, tájékoztat.
A már meglévő személygépkocsi, valamint motor kötelező biztosítást, otthon biztosítást és balesetbiztosítást kötöttünk át a segítségével. Kedvezőek az árak és az átállással sem volt probléma. A Prémium Egészségpénztárba is ebben az évben léptünk be. Ehhez kapcsolódóan is pozitív tapasztalatunk van: 2020. márciusában MRI vizsgálatra volt szükség a családban, de az Egészségpénztár adta lehetőségeket kihasználva ténylegesen 1 héten belül kaptunk a vizsgálatra időpontot. Továbbá az adójóváírás is megtörténik az Egészségpénztárnál.
Ezek alapján csak ajánlani tudjuk bárkinek őket.”

JULIÁNNA – 64 éves – Hajdúböszörmény

„A biztosítások megkötése során a tanácsadói megbízott igen részletes tájékoztatást adott, ismertette a feltételeket. Megfelelő tájékoztatást kaptam, hogy az én élethelyzetemre milyen feltételekkel, milyen opciók szerint érdemes a biztosítást kötni.

ROZIKA – 57 éves – Hajdúböszörmény

„Én nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, bármikor, bármilyen akár kapcsolódó ügyben is segítséget kapok.
Ami nekem még nagyon szimpatikus, ( és eddig még nemigen tapasztaltam ilyet,) hogy nemcsak egy adott időben kapok segítséget a legjobb megoldás megtalálásában, hanem folyamatosan figyelemmel vannak követve pl.a biztosításaim, és nem nekem kell figyelni az évforduló közeledtét, ezt megteszik helyettem, így időben tudunk „lépni” az esetleges változtatás tekintetében.
Nagyon hálás vagyok azért, hogy biztos lehetek abban hogy a legjobb kezekben vannak dolgaim. Teljes Körű szolgáltatást kapok.”

ROZIKA – 62 éves – Hajdúböszörmény

„Kathiné Juhász Ildikóval már rég intézzük a hivatalos, aktuális ügyirati munkát, szerződéseket.
Családtagjaim, baráti köröm is bizalommal fordulnak hozzá.
Precíz, megbízható.
Köszönöm, hogy ilyen jó kolleganő van a csapatban.”

IMRE – 37 éves – Hajdúböszörmény

„Alapvetően úgy gondolom, hogy elsősorban Neked (Kathiné Juhász Ildikó) köszönhetően működnek a dolgok. Egyébként ha sikerült megtudni, hogy mi a  probléma, például Andris életbiztosításánál, akkor rugalmas az ügyintézés. De azt is tudom, hogy mindez miattad van, hiszen te vagy az, aki mindent kézben tart, követi a  határidőket, amiért nagyon hálásak vagyunk.”

ENIKŐ – 40 éves – Hajdúböszörmény

© COPYRIGHT 2024 SEMPELIOR ALL RIGHTS RESERVED

Alulbiztosítottság

Felhívjuk a Tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy biztosítási szerződésük a mai értéknek megfelelő legyen, mind a biztosított kockázatok, mind a biztosítási összegek, felelősségbiztosítások esetén pedig a díjszámítási alap tekintetében, elkerülendő az alulbiztosítottságot!