Élet- és balesetbiztosítás

Az élet olyan, mint egy hullámvasút. Egyszer fent, máskor lent, és csak akkor élvezhetjük igazán, ha szeretteinket biztonságban tudjuk. De a gondoskodás örök.

A különböző élethelyzetek okozhatnak olyan nem várt eseményeket, melyek próbára tehetik a család anyagi tűrőképességét. Ilyenek lehetnek pl. a hitellel kapcsolatos vagyon biztonságának megteremtése, a családfenntartó védelme, a hagyatéktervezés stb.

Úgy gondolja, Önt nem érheti baleset?

Több, mint negyedmillió baleset történik évente, melyek közül toronymagasan vezetnek a háztartási balesetek. A legtöbb sérülés a konyhában, barkácsolás vagy kertészkedés közben történik.
Azoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek komolyabb összegű megtakarítással egy váratlan baleset esetére, de szeretnének gondoskodni családjukról és nyugodt felépülésükről.

Ezen élethelyzetek kockázatai egy szakember segítségével minimálisra csökkenthetők.
Mivel óriási a kínálat, fontos, hogy független szakértőnk segítsen igényeinek feltérképezésében, a kínálat megismerésében és a kiválasztásban.


© COPYRIGHT 2024 SEMPELIOR ALL RIGHTS RESERVED

Alulbiztosítottság

Felhívjuk a Tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy biztosítási szerződésük a mai értéknek megfelelő legyen, mind a biztosított kockázatok, mind a biztosítási összegek, felelősségbiztosítások esetén pedig a díjszámítási alap tekintetében, elkerülendő az alulbiztosítottságot!