Fuvarozói biztosítások

Számos belföldi vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódóan szállít, vagy szállíttat különböző termékeket rendszeresen vagy esetenként. A továbbítás során előfordulhatnak olyan események, amelyek következtében az áru megsérül, vagy megsemmisül.

Azon vállalkozások, amelyek export-import tevékenységet folytatnak, folyamatosan szembenéznek azzal a kockázattal, hogy a szállított árut kár éri. Legyen szó szárazföldi, tengeri, vagy légi fuvarozásról, nemzetközi szállítmánybiztosításunk segít a kockázatok következményeinek minimalizálásában.

A szállítmányozó felelősséggel tartozik a megbízója számára megkötött fuvarozási szerződésekért, a hozzájuk kapcsolódó különböző szolgáltatásokért, a vámszabályok megsértésért, melyek anyagi következménye ellen társaságunk biztosítás formájában védelmet kínál.


© COPYRIGHT 2024 SEMPELIOR ALL RIGHTS RESERVED

Alulbiztosítottság

Felhívjuk a Tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy biztosítási szerződésük a mai értéknek megfelelő legyen, mind a biztosított kockázatok, mind a biztosítási összegek, felelősségbiztosítások esetén pedig a díjszámítási alap tekintetében, elkerülendő az alulbiztosítottságot!