Gyermekek jövőjének anyagi biztonsága

Az életben a legfontosabb dolog a gyermek.

Tudja-e, hogy már a középiskolai tanulmányok alatt jelentősen megnőnek a gyermekek taníttatásával kapcsolatos kiadások, az egyetemi évekről nem is beszélve?

Közismert tény, hogy a magasabban iskolázott/szakképzett munkavállalók számára a jövedelem szerzés és a megélhetés lehetőségei jóval magasabb életszínvonalat biztosítanak, mint kevésbé szakképzett és tanult kortársaiknak.

A világ folyamatosan változik, minden nap egy új élmény, új felfedezés a gyerekekkel. Az örömteli pillanatok feledtetik az aggodalmakat, a félelmeket: de mi lenne, ha egy váratlan esemény, baleset vagy betegség történne… Vajon akkor is meg tudja valósítani jövőbeni céljait, gyermeke álmait?

A család életének legfontosabb állomásaira számtalan megoldás létezik, de a legfontosabb, hogy váratlan események bekövetkeztekor is biztonságban legyenek.

Ha Önnek fontos gyermeke jövője, kérjen időpontot, hogy közösen feltérképezhessük az igényeihez illő pénzügyi lehetőségeket!


© COPYRIGHT 2024 SEMPELIOR ALL RIGHTS RESERVED

Alulbiztosítottság

Felhívjuk a Tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy biztosítási szerződésük a mai értéknek megfelelő legyen, mind a biztosított kockázatok, mind a biztosítási összegek, felelősségbiztosítások esetén pedig a díjszámítási alap tekintetében, elkerülendő az alulbiztosítottságot!